online team building

 

SEMANGAT BERPASUKAN

DALAM NORMA BARU

2 HOURS OF FUN LEARNING SESSION

RM 30/PESERTA SAHAJA !

(TERHAD KEPADA 20 PESERTA / SESI)

OBJEKTIF PROGRAM :

APABILA PERJALANAN MENJADI SUKAR, YANG KENTAL AKAN MENERUSKAN PERJALANAN.

COVID-19 yang telah mengeggarkan kita semua telah menjejaskan bukan sahaja emosi tenaga kerja dan ekonomi malah telah menjejaskan proses norma dalam Organisasi seperti Kementerian, Jabatan dan Agensi. Kita sedang mengalami satu pengalaman yang kita tidak pernah jangka dan tidak pernah bersedia untuk hadapi.

Pandemic ini serba sedikit menjejaskan cara kerja kita, proses dan sistem yang telah dibina selama bertahun-tahun, dan kita harus mengubah cara dan budaya kerja supaya sehaluan dengan norma baru demi mencapai matlamat Organisasi.

Program 2 jam ini telah dirangka khas untuk memberi inspirasi pada tenaga kerja dan memperkukuhkan budaya kerja dalam sepasukan dalam norma baru dan bersama-sama dapat membantu organisasi mengatasi impak Pandemik ini.

speaker

Sarah Saaid

SPEAKER

Budaya kerja, cara kerja tidak lagi sama seperti dahulu. Kepentingan komunikasi dan menyampaikan mesej telah menjadi perkara yang paling penting. Kita harus pastikan, tupai tidak disuruh berenang dan ikan tidak disuruh memanjat pokok dalam norma baru ini.

DANIEL THEMUDU

SPEAKER

Kejayaan sesebuah organisasi bergantung kepada setiap individu di dalamnya dan hanya mampu berjaya menerusi tenaga kerjanya. Pastikan tenaga kerja anda sentiasa terinsipirasi dengan anda dan kerja mereka supaya mereka mampu membantu organisasi anda mengatasi apa jua cabaran.

HUBUNGI KAMI.

SARAH

DANIEL