15 RAHSIA UNTUK JADI BOSS YANG AWESOME DI TEMPAT KERJA

E-BOOK

RM19.90

Availability: 457 in stock

SHARE :

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

15 RAHSIA UNTUK JADI BOSS YANG AWESOME DI TEMPAT KERJA

Category

JANGAN BACA JIKA ANDA TIDAK MAHU JADI BOS YANG DI HORMATI!

JANGAN BACA JIKA ANDA TIDAK MAHU PIHAK ATASAN HARGAI JASA ANDA DI TEMPAT KERJA!

 

15 RAHSIA YANG WAJIB DIKETAHUI OLEH

SUPERVISOR

LINE LEADER

MANAGER

KETUA JABATAN

BUSINESS ONWER,

ATAU SESIAPA SAHAJA YANG ADA PEKERJA YANG BEKERJA DI BAWAH MEREKA!

 

ANDA MAHU JADI BOSS YANG DI HORMATI, DISEGANI DAN DIHARGAI?

 

ANDA MAHU JADI BOSS YANG AWESOME? DI SUKAI OLEH PIHAK ATASAN DAN JUGA PEKERJA ANDA?

 

Anda rasa pekerja anda tidak memahami anda?

Pekerja anda suka melawan atau sukar menerima arahan?

Pekerja anda mengambil sikap sambil lewa dalam tugasan?

Anda rasa mereka “boycott” anda secara senyap atau halus?

Anda mahu jadi boss yang disegani, dihargai dan dihormati?

 

Kami tahu, ramai antara anda stress sebab pekerja susah nak dengar cakap, tak ikut arahan dan selalu ikut kepala mereka.

 

Adakala anda hamper give up, dan kalau boleh buat semua kerja sendiri je, ibarat harapkan pagar, pagar makan padi.

 

TAHUKAH ANDA?

7 daripada 10 boss tension dan stress disebabkan pekerja bawahan mereka?

3 daripada 10 boss hilang pekerjaan mereka atau diturunkan pangkat sebab kena “game” dengan pekerja mereka.

6 daripada 10 boss lelaki mula hisap rokok sebaik ada orang bekerja di bawah mereka.

4 daripada 10 boss wanita mula menjadi serabut sebaik ada orang bekerja di bawah mereka.

 

Apakah puncanya?

 

PUNCANYA – kerana pekerja tidak melihat anda sebagai seorang idola, yang patut dihormati atau disegani.

 

Apa yang anda perlu lakukan?

 

Ubah persepsi mereka terhadap anda kerana ia mampu membina kerjaya anda dan anda mungkin dapat kenaikan pangkat.

Dan gaji yang lebih tinggi dan disukai oleh pihak atasan.

 

Dan jika anda seorang bisnes  owner, bisnes anda akan bertambah berlipat kali ganda kerana

Pekerja anda memberi yang terbaik kerana mereka suka anda yang awesome.

 

Nak tahu apa rahsia menjadi bos yang awesome?

 

Teknik yang akan kami kongsikan dalam E-Book ini telah mengubah hidup ramai orang menjadi lebih hebat dan luar biasa.

 

Ada yang mendapat kenaikan pangkat setelah 3 bulan mengamalkan 15 rahsia ini.

 

Ada juga yang berjaya menawan hati pekerja yang selama ini tidak suka dan benci pada mereka.

 

E-Book ini kami keluarkan KHAS untuk anda yang ingin tahu Rahsia menjadi seorang bos yang disegani disukai dihormati dan dihargai oleh pekerja anda, majikan anda dan juga pelanggan anda.

 

Bila anda dapat mengawal pekerja anda, anda mampu mengawal hasil kerja mereka dan anda akan dapat keputusan yang anda mahukan.

 

Sejak 2012 kami telah membantu ribuan leader, supervisor, ketua jabatan, HOD, pengurus, dalam menjadi seorang boss yang awesome.

 

Antaranya dari jabatan kerajaan seperti jabatan perdana Menteri, pengurusan syarikat GLC, pengurus bank, doktor, atlet kebangsaan, majlis sukan negara, jurulatih kebangsaan dan juga ramai lagi.

 

Testimoni

“Sebelum ini, staff susah nak dengar cakap saya, sekarang semua urusan Alhamdulillah dimudahkan dan mereka sangat senang menerima tugasan” – Fatimah Raus, Sime Darby Plantation.

 

“Sebelum ni kilang kami selalu dapat komplen customer, tapi selepas saya amalkan rahsia yang saya belajar dalam program bersama danieya energy, customer komplen dah turun dari 7 sebulan ke 2 je sebulan” – En Manan Pemilik Perniagaan.

 

“Dulu saya hampir dibuang kerja sebab staf saya sabotaj saya, tapi setelah saya guna pakai teknik yang di ajar masa kursus kepimpunan oleh Danieya Energy, 4 bulan saya sekarang bukan

Saja disukai oleh staff, tapi juga oleh owner syarikat.” – Roslina Ketua Jabatan QC

 

Kini kami mahu membantu anda pula diluar sana untuk menjadi bos yang hebat.

 

Kami tahu bukan semua orang boleh pergi kursus, apa lagi waktu yang sukar seperti sekarang disebabkan Covid 19.

 

Dan kami juga tahu bukan semua orang mampu pergi kursus atau mahu di hantar oleh majikan pergi ke kursus untuk memperbaiki skill anda.

 

Kalau bukan anda sendiri yang mahu asah bakat anda sebagai boss, siapa lagi yang akan asah betul kan?

 

Mana tahu dengan bakat baru yang anda ada, anda mampu mendapat kerja baru dengan gaji yang lebih lumayan ataupun kenaikan pangkat di tempat anda sekarang.

 

Kalau nak hadir kursus, kena bayar hampir RM 500 sehari, kalau nak ambil cuti, terbang pula duit gaji sehari.

 

Kami faham, sebab itu kami bawakan anda E-Book mampu milik yang anda mampu beli dan baca di mana saja anda berada.

 

15 Rahsia Untuk Menjadi Boss Yang Awesome kini boleh dibeli secara Online, dengan harga promosi

 

RM 3.90 sahaja. Betul RM 3.90 (Ringgit Malaysia Tiga Ringgit Sembilan puluh Sen sahaja)

 

TAPI untuk 500 Pembeli pertama.

 

Selepas itu akan Kembali ke harga asal iaitu RM 19.90.